Aquesta web utilitza cookies per obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús.

pie-cabecera-podologia-reus esp cat

Clínica de podologia i fisioteràpia a Reus.

tel 977 01 81 35
tel b.bosquet@podologiareus.com
facebook google
clinicabsalud

Som la teva clínica de confiança a Reus

Clínica B Salut ha estat creada amb la finalitat de contribuir en la millora de la salut i elbenestar dels nostres pacients.

El nostre centre està compost per un equip de professionals amb una àmplia formació. Nosaltres creiem amb la qualitat assistencial i per això som defensors d’un treball en equip basat en l’especialitat, fet que permet oferir una atenció específica i adequada a cada cas, en benefici d’un millor resultat.

Oferim un servei integral de podologia en unes àmplies i modernes instal·lacions equipades amb les últimes tecnologies, per tal de poder oferir una atenció excel·lent. Treballem dia a dia perfeccionant els nostres serveis professionals i així poder satisfer les necessitats dels nostres pacients.

La nostra clínica té com a objectiu i com a compromís aconseguir la seva total i plena satisfacció.

Es basa en:

  • Oferir tractaments avançats d’alta qualitat i eficàcia clínica, realitzats sota un absolut rigor científic.
  • Ser un equip de professionals en un constant procés de formació.
  • La incorporació permanent de la més avançada tecnologia.
  • L’atenció personal cap els nostres pacients, treballant dia a dia,creant un ambient familiar a la vegada que professional i procurant oferir una qualitat global en els tractaments.

La direcció i coordinació del centre és a càrrec de:

Blanca Bosquet Boronat

Núm de col.legiat: 1454

Màster en cirurgia podològica. Universitat de Bellvitge Diplomada en Podologia. Residència en podologia a l’Hospital Clínic de Barcelona. Postgrau de Podologia Esportiva. Universitat de Bellvitge Postgrau de Patomecànica del peu i els seus tractaments ortopodològics. Universitat de Bellvitge Postgrau en cures i principis quirúrgics en podologia. Universitat de Bellvitge Podòloga en C.F Reus Deportiu Podòloga Institut Pere Mata de Reus